torsdag 1 maj 2008

Bosse - ett projekt




Den här bloggen ska ju i första hand handla om mina projekt. Men jag måste bara lägga in ett par bilder på Bosse - det är faktiskt ett projekt i sig att ta hand om honom!

För det första kräver han att man kelar med honom hur ofta och länge som helst. En ganska angenäm uppgift.
För det andra har han en förkärlek till att klättra i stegar - vi får ofta hämta honom på hustaket eller nån annanstans när han förtvivlat sitter och jamar och vill komma ner. Katter är ju liksom av någon anledning bara konstruerade för att klättra uppåt....

/Karina

4 kommentarer:

Annika sa...

Hej! Vasen är nog från 60-talet för mamma hear en likadan. Var på loppis idag men gjorde inga stora fynd. Visst är det kul. Att gå där o leta o så plötsligt står den där, grejen med stort G.
He det gôtt i helgen. Annika

Annika sa...

Ps. Bosse var ju snygg han me. Annika

Designe sa...

Vilken fin Bosse! Jasså han är en sån klättare, de är ju så nyfikna! :) Det är ju så mysigt med katt! Jag har en honkatt, till hälften norsk skogis och hälften bondkatt...är tyvärr ingen knäkatt och inte överdrivet förtjust i att bli klappad heller men mjuk och go ändå.
Jo, ang. keramik hjärtanen så tillverkar jag inte och säljer men skulle gärna vilja göra det!..man vet aldrig..framöver kanske! :) Ha en fin helg! Kram

Jes/Vita villa vila sa...

Vilken gosig kisse & vilken fin blogg! Kikar gärna in igen!

Jes