måndag 28 juli 2008

Dålig service...

...har vi råkat ut för. Har varit utan Internet i en vecka nu och tvingades låna en dator för att kunna göra ett inlägg. Och de som står för den dåliga servicen heter Glocalnet. Nu tänker jag göra dålig reklam för dem eftersom de inte hjälper oss. Vi har ringt varenda dag i en veckas tid och frågat om de hittar felet. Då har de sagt att teknikerna jobbar för fullt. Idag när jag ringde berättade de att teknikerna inte alls har tittat på det utan kommer att göra det tidigast om några dagar. Kanske tar det en vecka eller två tills det är ordnat.
Behöver jag säga vad jag tycker om Glocalnet? Nu byter vi till Telia får vi se om vi får någon hjälp där istället.

Å, vad skönt det var att skriva av sig lite. :-)
ha det gött, alla där ute i värmen.

/Karina

fredag 18 juli 2008

Stockrosor



Jag är kär... i världens vackraste blommor!

Under veckan har vi varit på semester i Skåne och en dag besökte vi Malmö. En stad som bjöd på shopping, Öresundsbron, havet och Turning Torso... och världens vackraste blommor.

Vi gick en runda i de äldre kvarteren och fikade vid ett café i ett gathörn. Och överallt växte de supervackra stockrosorna. Jag är helt såld. Ska garanterat odla såna nästa år.
Fattar bara inte varför jag inte har upptäckt dem tidigare!

/Karina

söndag 13 juli 2008

Semester!

Nu har jag äntligen fått semester! Fyra veckors ledighet ligger framför mig och det känns nästan lite overkligt...

Förra året byggde vi ut huset och slet nästan livet ur oss.
I år ligger allt fokus på att göra precis som på bilden, sitta i trädgården med benen i kors och ta det lugnt... Däremellan blir det småfix med huset men framför allt ska jag alltså vara lat och göra sånt som jag tycker är roligt!
Det roliga börjar redan imorgon, då åker vi på en fyradagars semester i Skåne.
Hoppas ni andra också har en skön semester!



/Karina

tisdag 8 juli 2008

Kreativ på olika sätt

Tjusningen med att vara kreativ är att man kan vara det på många olika sätt. Dels älskar jag att måla om nu någon skulle ha missat det :-). Håller fortfarande på att måla Näcken och den börjar så smått ta form nu.
Men grejen är den att jag älskar att sitta vid datorn. Och det fina är att jag även kan vara kreativ när jag sitter där. Jag är medlem i Svenska Addisonföreningen (Addison är en ovanlig, hormonell sjukdom) och jag håller just på att tillverka en folder som vi planerar att trycka upp och lägga ut på sjukhus runt om i landet. Har gjort en första utskrift utskrift av framsidan och den är ännu inte klar. Men det ska bli himla spännande när den är det och sedan få se den i tryck!
/Karina

torsdag 3 juli 2008

Näcken


Tog den här bilden på Näcken förra sommaren. För några veckor sedan fick jag i uppdrag att måla av den. En riktig utmaning, vi får väl se hur bra jag lyckas. Det är en och annan timme kvar innan den blir färdig.
Men rolig är det, det innebär ju att jag får tillbringa en del tid i favorithörnan...
/Karina

onsdag 2 juli 2008

Ett fynd


..tycker jag att jag har gjort idag! Var på loppis och hittade den här lampan för femtio kronor. Ena skärmen är lite trasig men ganska enkel att laga, tror jag.
Sambon som varit överlycklig över att jag har gjort mig av med överskott av möbler och annat grymtade en aning när han hörde om mitt inköp. Men vad kan han göra annat än acceptera? :-)
/Karina